Podaj nazwę, symbol lub fragment symbolu zegarka lub skorzystaj z wyszukiwania zaawansowanego.


Wasze opinie

Aby potwierdzić naszą pozycję na rynku internetowym odsyłamy Państwa również do komentarzy naszych klientów na portalach

 

<<   <   1 234   >   >>

Zegarek ADRIATICA, A1023.5233QF, Męski
Ocena:
Dodano: 2017-07-21 11:53:22
Autor: Natalia Lis
Wszystko w jak najlepszym porządku ! Polecam !
Zegarek Casio, GMA-S120MF-7A1ER, Damski, G-SHOCK
Ocena:
Dodano: 2017-07-21 08:48:29
Autor: Aneta
Zegarek taki jak w opisie. Faktycznie istnieje możliwość negocjacji ceny, co jest niewątpliwym plusem :-)
Zegarek Lorus, RW611AX9
Ocena:
Dodano: 2017-07-21 08:34:13
Autor: Jacek Karniłowiz
Witam. Zegarek u mnie noszony od tygodnia. Na początek wielki ukłon do MaxTime- błyskawiczna przesyłka, dotarła w mniej niż 24h. Zegarek wydaje się być solidny, dobrze zamocowana bransoleta. Przy bliższym zapoznaniu się brak "ostatniego szlifu", bransoleta ostra, nie wygładzone krawędzie, zapięcie z zaskakująco cienkiej ostrej blaszki. Sam mechanizm po tej krótkiej eksploatacji sprawdza się bez zarzutu (odrobinę za mały kontrast wyświetlacza na cyferblacie)
Zegarek Calvin Klein, K4D211C1, Classic Gent
Ocena:
Dodano: 2017-07-19 15:40:32
Autor: Wojciech Krakowczyk
szybka dostawa fajny zegarek bezproblemowy kontakt polecam
Zegarek Tissot, T111.417.37.441.02, Męski, T-Race Cycling Tour de Pologne 2017 Special Edition
Ocena:
Dodano: 2017-07-19 14:50:46
Autor: adam
noo, juz otrzymalem i sie moge lansowac. ULTRASUPERSZYBKA wysylka, wielkie serdeczne dziekie
Zegarek Atlantic, 22341.41.51, SEALINE
Ocena:
Dodano: 2017-07-19 14:16:20
Autor:
Piękny, klasycznie prosty, lekki jak piórko. Pasek z mięciutkiej skóry. Kolor w rzeczywistości niebieski, zbliżony do chabru, taki jak chciałam ( obawiałam się, że będzie morsko-lazurowy). Przesyłka błyskawiczna. Polecam.
Zegarek Festina, F20330/1, Męski, Chronograph
Ocena:
Dodano: 2017-07-19 13:24:22
Autor: Przemysław Głuchowski
Super zegarek i super sklep POLECAM!
ORYGINALNY PASEK SKÓRZANY CZARNY DO CERTINA DS CAIMANO LADY C017.210.16.037.00, szerokość 15 mm
Ocena:
Dodano: 2017-07-19 09:58:04
Autor: Agata
Produkt zgodny z opisem.
Zegarek Tissot, T101.410.44.041.00, Męski, PR 100 Gent
Ocena:
Dodano: 2017-07-19 08:56:15
Autor: Maciej Proszewski
Transakcja przeprowadzona wzorowo. Mogę z czystym sumieniem polecić zakupy w tym sklepie. Dziekuje i pozdrawiam!
ORYGINALNY PASEK SKÓRZANY BRĄZOWY DO CERTINA DS 1 C006.407.16.081.00 , szerokość 21 mm
Ocena:
Dodano: 2017-07-18 19:27:52
Autor: Kamil Ł.
Jeśli chodzi o dostawę, to błyskawiczna. Pasek zamówiony w czwartek wieczorem, w piątek rano, po ok. 12stu godzinach pasek został wysłany. To się ceni. Sam pasek dotrze do mnie za kilkanaście dni, wiec dopiero wtedy będę mógł wyrazić jakąkolwiek opinie na temat zamówionego paska.
Zegarek Atlantic, 52757.41.21R, Worldmaster 1888 „Lusso” LIMITED EDITON
Ocena:
Dodano: 2017-07-18 12:50:04
Autor: Marek Janikowski
Dzisiaj go dostarczono-pierwsze wrażenie pozytywne.Koperta przy mocowaniach paska ostra,wszystkie zeg.które posiadam w swojej kolekcji tej wady nie mają.Oceniam na dostateczny plus.Spodziewałem się więcej po edycji limitowanej.Sprzedawca zapewnia o autentyczności zegarka.
Zegarek Tissot, T851.405.99.030.00, T-POCKET SPECIALS SATELLITE
Ocena:
Dodano: 2017-07-13 13:40:54
Autor: Stefan Scholtz
Zegarek Festina, F16992/2, Męski
Ocena:
Dodano: 2017-07-13 10:02:46
Autor: STAROSTWO POWIATOWE W PRZEMYŚLU MONIKA SKOPIŃSKA
Super sprzedawca, zegarek zgodny z opisem. Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja.POLECAM.
Zegarek Festina, F16882/3, Chrono Bike Tour de France 2015
Ocena:
Dodano: 2017-07-12 17:40:54
Autor: Piotr Kopczyński
Zegarek super się prezentuje na żywo. Max Time pełny profesjonalizm przy realizacji zamówienia. Dziękuję i będę polecał innym.
ORYGINALNY PASEK CZARNY Z BIAŁĄ NITKĄ DO FESTINA F16489 , szerokość 25 mm
Ocena:
Dodano: 2017-07-11 22:29:09
Autor: Sylweriusz Mielewczyk
Dobry towar, szybka dostawa. Polecam
Zegarek Certina, C029.807.16.051.00, Męski, DS1 POWERMATIC 80
Ocena:
Dodano: 2017-07-11 21:41:21
Autor: Krzysztof Molenda
Zegarek super, ale o tym wiedziałem już przed dokonaniem zakupu w MaxTime :) O samym sprzedawcy mogę pisać tylko w samych superlatywach. Towar oczywiście zgodny z opisem, dostarczony następnego dnia po zamówieniu, oczywiście bezpłatnie. Wynegocjowana cena, najlepsza ze wszystkich, które dostałem od innych zaufanych sprzedawców. Po dokonaniu zakupu otrzymałem również telefonicznie kilka informacji odnośnie użytkowania zegarka mechanicznego. Zdecydowanie polecam i an pewno wrócę jako klient. Pozdrawiam ;)
ORYGINALNY PASEK SKÓRZANY CIEMNY BRĄZ DO Tissot  QUADRATO T005.510.16.297.00 , szerokość 20 mm
Ocena:
Dodano: 2017-07-11 21:09:16
Autor: Andrzej Murzynowski
Mistrzostwo. Szybka, konkretna odpowiedź na pytanie, kompetentne doradztwo, potem zostało już tylko czekać na przesyłkę. Polecam !
Zegarek Certina, C034.417.11.047.00, Męski, DS Podium Chrono Precidrive
Ocena:
Dodano: 2017-07-10 13:54:00
Autor: Marcin
Prezent nosi się świetnie, żadnych uwag co do zegarka, jedynie irytuje czasem zapięcie bransolety które u aktywnego człowieka potrafi się rozpiąć podczas zgięcia nadgarstka. Ogólnie bardzo polecam
ORYGINALNY PASEK SKÓRZANY DO TISSOT PR 100 CHRONOGRAPH T049.417.16.057.00 , szerokość 19 mm
Ocena:
Dodano: 2017-07-10 11:15:55
Autor: Tomasz Ambroziak
Dziękuję, wszystko ok, szkoda, że nie można było negocjować ceny :-(
Zegarek Tissot, T095.417.16.037.00, Quickster
Ocena:
Dodano: 2017-07-10 08:59:27
Autor: Martin Poláš
Objednání i dodání hodinek proběhlo v naprostém pořádku. Obchod je přehledný, má zajímavé ceny a komunikace byla bez problémů. Obchod mohu všem doporučit.
Zegarek Atlantic, 60347.45.31, SEABASE
Ocena:
Dodano: 2017-07-10 08:41:47
Autor: Iwona Bileńska
Piękny elegancki lekki zegarek. Polecam
ORYGINALNY PASEK KAUCZUKOWY DO TISSOT T-TOUCH II T047.420, szerokość 21,1 mm
Ocena:
Dodano: 2017-07-07 09:35:16
Autor: Dariusz Siergiej
Bardzo dobry kontakt miła obsługa szybka przesyłka. Bardzo polecam wszystkim sklep.
Zegarek Festina, F16991/3, Męski
Ocena:
Dodano: 2017-07-07 09:14:56
Autor: KJ
Zegarek elegancki, zgodny z opisem. W rzeczywistości bardziej niebieski niż granatowy ;). Polecam !!
Zegarek SEIKO, SSB033P1, CHRONOGRAPH
Ocena:
Dodano: 2017-07-04 17:27:14
Autor: Grzegorz Zieliński
Super zegarek
ORYGINALNY PASEK SKÓRZANY CZARNY Z CZARNĄ NITKĄ DO FESTINA F6821, szerokość 22 mm
Ocena:
Dodano: 2017-07-03 22:13:44
Autor: Mateusz
Polecam, bardzo sprawna i szybka wysyłka!!!
ORYGINALNY PASEK CZARNY TISSOT COUTURIER T035.617.16.051.00  , szerokość 23 mm
Ocena:
Dodano: 2017-07-03 09:09:30
Autor: Tadeusz Kopicki
Ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam
Zegarek Tissot, T033.210.16.111.00, CLASSIC DREAM LADY
Ocena:
Dodano: 2017-07-03 07:11:28
Autor: Mucha Sławomir
Zegarek bardzo ładny. Wszystko zgodnie z opisem, kontak ze sprzedającym rewelacyjny. Błyskawiczna wysyłka. Zdecydowanie polecam
Zegarek BERING, 10222-334, Damski, Classic
Ocena:
Dodano: 2017-07-03 07:07:04
Autor: Mucha Sławomir
Zegarek bardzo ładny. Wszystko zgodnie z opisem, kontak ze sprzedającym rewelacyjny. Błyskawiczna wysyłka mimo braku w magazynie. Zdecydowanie polecam
Zegarek Certina, C024.618.11.051.02, Męski, DS-2 Chrono Flyback Precidrive
Ocena:
Dodano: 2017-07-02 22:47:47
Autor: JOLANTA BORUCKA
Zegarek jest ładny , obsługa i kontakt w pełni profesjonalna. Zobaczymy jak się będzie sprawować zakupiony zegarek i czy wart jest swojej ceny- był to trafiony wybór mąż jest zadowolony.
Zegarek ANNE KLEIN, AK/1948BKGB
Ocena:
Dodano: 2017-07-01 17:24:26
Autor: Piotr U. - Czestochowa
Bardzo polecam Sklep. Bardzo szybka dostawa, piekny i b. dobrze zapakowany produkt - Pelne zadowolenie.
Zegarek Casio, GA-100L-2AER, Męski, G-SHOCK
Ocena:
Dodano: 2017-06-30 15:41:31
Autor: DAREK
WSZYSTKO OK - ZEGAREK OK, PRZESYŁKA OK, SKLEP OK - TYLKO ZAMAWIAĆ !
Zegarek Casio, ERA-600L-2AVUEF, Męski, Edifice
Ocena:
Dodano: 2017-06-30 12:07:55
Autor: Sławomir Wąsiński
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Obsługa miła i fachowa. To jest mój któryś z kolei zegarek zamówiony w tej firmie - ZDECYDOWANIE POLECAM
Zegarek Certina, C006.407.11.088.00, DS 1
Ocena:
Dodano: 2017-06-30 09:59:17
Autor: Anita Rudzinska
Zegarek bardzo elegancki i jednocześnie skromny. Wielka pochwała za realizację zamówienia - szybko, sprawnie i bardzo profesjonalnie.
ORYGINALNY PASEK NIEBIESKI Z BIAŁĄ NITKĄ DO FESTINA f16183 , szerokość 22 mm
Ocena:
Dodano: 2017-06-29 15:33:21
Autor: Paweł Dzierżak
Bez zarzutu, szybko sprawnie, polecam
ORYGINALNY PASEK CZARNY TISSOT PRC200 , szerokość 19 mm
Ocena:
Dodano: 2017-06-28 09:41:39
Autor: Piotr Ankudowicz
Szybka realizacja zamówienia. Ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam!
Zegarek Lorus, RT365CX9
Ocena:
Dodano: 2017-06-28 08:47:54
Autor: Michał
Polecam bardzo
ORYGINALNY PASEK BRĄZ DO FESTINA F16259 , szerokość 25 mm
Ocena:
Dodano: 2017-06-28 08:35:54
Autor: Andrzej Nuszczyk
Bardzo solidny pasek, starczy na długo.
Zegarek Timex, T2P449, Easy Reader
Ocena:
Dodano: 2017-06-27 20:39:07
Autor:
ORYGINALNY PASEK SKÓRZANY CZARNY DO Calvin Klein SUBTLE K0V23107 , szerokość 22 mm
Ocena:
Dodano: 2017-06-27 09:39:59
Autor: Arleta
Rewelacja!! Towar oryginalny, kontakt niezwłoczny, błyskawiczną darmowa wysyłka. Firma na medal. Dziękuję!!
Zegarek Casio, BLX-100-7ER, Damski, BABY-G
Ocena:
Dodano: 2017-06-23 20:49:41
Autor: Danuta Klemańska
Mały, ładny zegarek, w sam raz na wakacje i nie tylko
Zegarek Casio, AW-591-2AER, G-SHOCK
Ocena:
Dodano: 2017-06-23 20:03:45
Autor: Małgorzata Łabuda
idealny
Zegarek Timex, TW2R23500, Męski, Easy Reader
Ocena:
Dodano: 2017-06-23 10:16:29
Autor: Piotrek
Zegarek jest poprawnie wykonany. Cyferblat jest bardzo czytelny (może data nieco mniej). Podświetlenie jest jak to w Timex'ach - świetne. Kupiłem go dla starszego wujka. Cena adekwatna, a w maxtime - atrakcyjna względem konkurencji.
ORYGINALNY PASEK CZARNY TIMEX T2N720, T45581 , szerokość 16 mm
Ocena:
Dodano: 2017-06-22 20:53:56
Autor: Robert Karulewski
Super alternatywa dla skórzanych pasków , jeśli nosisz zegarek na codzień-polecam!
ORYGINALNY PASEK DO Certina DS PODIUM BIG SIZE CHRONO GMT C001.639.16.057.01 , szerokość 21 mm
Ocena:
Dodano: 2017-06-22 20:23:53
Autor: Krzysztof Michniewicz
Pasek jak najbardziej się zgadza z zamówieniem, ale czekałem na niego 18 dni, a to pomimo nawet wysyłki pocztą. trochę za długo :/
Zegarek Certina, C034.210.11.037.00, Damski, DS Podium Lady Quartz Precidrive
Ocena:
Dodano: 2017-06-22 14:37:09
Autor: Aleksander Elas
maxtime.pl to firma którą bez wahania mogę polecić zainteresowanym zakupem zegarków. Bogaty asortyment i profesjonalna obsługa to walory tej firmy. Dzięki było ponad.
Zegarek Certina, C033.450.16.081.00, DS-8 Chronograph Moon Phase
Ocena:
Dodano: 2017-06-22 11:12:16
Autor: Wojciech Rokosz
Polecam sklep, transakcja bezproblemowa
Zegarek Atlantic, 20347.41.13, SEABASE
Ocena:
Dodano: 2017-06-22 10:38:46
Autor: Elżbieta Wiloch
Zegarek przyjemny w noszeniu, elegancki. Polecam
ORYGINALNY PASEK SKÓRZANY DO TIMEX T49909, szerokość 20 mm
Ocena:
Dodano: 2017-06-20 00:58:19
Autor: PIOTR DOMIŃSKI
sklep wszystomający z dodatków do zegarków z całego świata; zawsze tam kupiję; polecam z całą odpowiedzialnością za opinię
ORYGINALNY PASEK SKÓRZANY DO TIMEX T49909, szerokość 20 mm
Ocena:
Dodano: 2017-06-20 00:56:40
Autor: PIOTR DOMIŃSKI
<<   <   1 234   >   >>