Kategorie

Santander Consumer Finanse S.A. - eRaty




Sklepy partnerskie

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia sklepów naszych partnerów handlowych:
Sklep Jura
Apteka internetowaBiżuteria Pandora
Akceroria BiuroweFarby do włosów
 

Opinie

Wasze komantarze
ZOBACZ RÓWNIEŻ NASZE RECENZJE NA:
imgimg
<<   <   1 234   >   >>

img

Pasek oryginalny, szybka wysyłka polecam ten sklep
Ocena: /5
Dodano: 2015-07-06 13:39:41, przez:

img

Gdyby była 6 to bym przyznał. Od dnia złożenia zamówienia jego realizacja przebiegała wręcz wzorowo. Świetny kontakt z właścicielem firmy, który umiejętnie pokierował wyborem zegarka. Sam produkt świetnie wykonany i zapakowany. Grawerka -w cenie -zegarka bardzo ładnie wykonana. Wszystkim zainteresowanym bardzo polecam
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-03 13:57:38, przez: Dariusz Kaliszewski

img

Bardzo szybka wysyłka. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam.
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-03 13:24:20, przez: Tomek

img

Zegarek świetny! Za taką cenę Tissot z szafirowym szkiełkiem, zapięciem motylkowym. Grawer wykonany profesjonalnie. Bardzo szybka dostawa. W porównaniu do konkurencyjnych firm bez najmniejszego porównania - 2,3 razy krótszy czas mimo dostępności na zamówienie. Jestem bardzo zadowolony!
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-03 08:58:26, przez: Krzysztof

img

Ocena: 3/5
Dodano: 2015-06-25 21:59:46, przez:

img

Bardzo pięknie i dokładnie wykonany zegarek. Paseczek jest ze skory,i nigdzie nie ma jakichkolwiek zadrapań. Wszytko pięknie i ładnie zapakowane. Foli bąbelkowej jest tyle,ze nic sie nie zepsuje ani nic sie nie stanie z zegarkiem. Pudełko bardzo zwyczajne,ale ładne,do takiego zegarka w sam raz pasuje. Zegareczek był juz ustawiony,wszyszko pięknie oklejone. Gwarancja Zibi,paragon,instytucja wszystko wraz z zegarkiem. Grawerowanie to cos cudownego,tak pięknie wygrawerowany napis i tak widoczny to jest to! Bardzo dobry kontakt z Panem Maciejem Pałką,do tego z szybkością odpisuje na waszystkie e-maile. Przesyłka przyszła szybko,wraz z grawerem. Nie moge nic złego powiedzieć,naprawde polecam z całego serca! Nie będą to ostatnie zakupy w tym sklepie. Napewno jeszcze sie tu pojawię,i kupie nie jeden zegarek!
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-06-25 17:14:22, przez: hoppe990424

img

Zegarek prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Leży bardzo dobrze i wcale nie jest zbyt duży. Sklep też godny polecenia. Szybka wysyłka i nieźle zapakowana przesyłka.
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-06-23 14:55:29, przez: Adam

img

Rewelacja. Szybko, sprawnie, konkretnie. Chyba o to chodzi przy zakupie zegarka.
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-06-20 23:51:03, przez: Jacek

img

Szybko i sprawnie, polecam
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-06-20 20:38:22, przez: ŁM

img

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, miła obsługa, polecam, dziekuję !
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-06-18 14:45:34, przez: Ewa Krawczyk

img

Jestem bardzo zadowolona z tak szybkiej przesyłki. :D Nic dodać nic ująć . ;)
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-06-16 11:51:34, przez: Oliwia

img

Zegarek super, wygląda tak jak na zdjęciu. Idealny na prezent ! Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym oraz szybka wysyłka. Serdecznie polecam !!!
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-06-15 21:05:01, przez: Marta

img

Kolejny zakup w MaxTime i kolejna świetna recenzja ! Polecam ten sklep
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-06-11 11:33:49, przez: Anna

img

Dziś otrzymałem mój \"Le Locle\" wysłany do Australii. Przyszedł w doskonałym stanie, piękny zegarek. A nade wszystko - wspaniały serwis. Dziękuję bardzo :)
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-06-09 16:44:50, przez: Wojtek Drozdz

img

Sprzedawca wie na czym polega handel - mimo podwyżki cen dotrzymał ustaleń sprzed jej wprowadzenia i nawet nie próbował podwyższać ceny, SZACUNEK. Zegarek nówka, idealnie taki jaki chciałem zakupić. Przy kolejnej potrzebie zakupu zegarka zapewne zacznę sprawdzać od tego sprzedawcy. POLECAM SZCZERZE!
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-06-09 11:27:51, przez: Darek

img

Najlepsza cena. Super kontakt. pozdrawiam Grzegorz
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-06-03 13:24:11, przez:

img

Produkt zgodny z opisem, spełnia w pełni moje oczekiwania, realizacja ze strony sklepu szybka i bezproblemowa. Polecam.
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-06-03 06:28:08, przez: Don

img

Szybka dostawa, produkt zgodny ze zdjęciami i opisem. Dobry kontakt i podejście do klienta. Polecam.
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-06-01 14:11:01, przez: Wiktoria K.

img

Ponad czasowy klasyk, wywodzący się ze sportów motorowych. Nic dodać nic ująć :D Świetnie leży na ręku i bardzo dobrze prezentuje się w każdej sytuacji. Gorąco polecam!
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-05-29 19:47:37, przez: SZuW

img

Jakość - bardzo dobra realizacja zamówienia - bardzo szybka
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-05-29 19:05:12, przez: D. J.

img

Towar w bardzo dobrym gatunku. Przesyłka dotarła bardzo szybko
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-05-29 17:45:14, przez: Małgorzata

img

Piękny zegarek.. Profesjonalna obsługa.. Możliwość negocjacji ceny..
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-05-29 12:41:10, przez: Robert W.

img

Cala transakcja jak i przesylka wykonane expresowo. Towar zgodny z opisem i za bardzo atrakcyjna cene. Polecam
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-05-28 14:59:52, przez: Lukasz

img

Moja trzecia transakcja w Maxtim, kolejny raz na 5-tkę!!! Pozdrawiam
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-05-23 22:59:15, przez: Paweł

img

łatwy kontakt, szybka i miła obsługa. Wysyłka jeszcze tego samego dnia dzieki czemu na drugi dzien już miałam zegarki w domu. Jak najbardziej polecam :)
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-05-22 14:37:49, przez: Paulina Królikowska

img

Perfekcyjna obsługa i szybka dostawa
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-05-19 16:30:55, przez: stanley

img

Wysyłka ekspres!
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-05-19 15:13:08, przez: pomoc

img

Sprzedawca Godny Polecenia - Pełen Profesjonalizm. POLECAM
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-05-15 11:27:10, przez: R.D.

img

Polecam, Sprzedawca Godny polecenia - Pełen Profesjonalizm. POLECAM
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-05-15 11:25:03, przez: R.D.

img

Bardzo dobry kontakt, zakup sprawnie i bez problemów. Dziękuję i polecam ten sklep, bardzo dobre ceny.
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-05-14 19:09:02, przez: Zbigniew z Wawy

<<   <   1 234   >   >>