Kategorie

GRAWER GRATIS

Na życzenie klienta wykonujemy grawer dowolnego napisu na kopercie, zapięciu lub bransolecie zegarka GRATIS!  więcej >>

Santander Consumer Finanse S.A. - eRaty




Sklepy partnerskie

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia sklepów naszych partnerów handlowych:
Sklep Jura
Apteka internetowaBiżuteria Pandora
Akceroria Biurowe
 

Opinie

Wasze komantarze
ZOBACZ RÓWNIEŻ NASZE RECENZJE NA:
imgimg
<<   <   1 234   >   >>

img

Bardzo szybka, profesjonalna obsługa.
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-08-02 20:24:44, przez: Joanna Karbowska

img

Zegarek spełnia wszystkie moje oczekiwania. Świetny design, czytelny i bardzo wygodny ;) Polecam
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-30 16:00:41, przez: Tomasz

img

Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
Ocena: /5
Dodano: 2015-07-29 13:40:09, przez: Jacek Dębicki

img

Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-29 12:17:32, przez: Marcin Jakóbowski

img

Pasek ok, wysyłka expres
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-29 11:55:16, przez: Jacek

img

Zgrabny, elegancki
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-27 20:19:31, przez: tm

img

Dobry, masywny i czytelny zegarek. Znajomy ma taki już ponad 6 lat. Po takim czasie miał jedynie problem z gumowym paskiem. Ja kupiłem na bransolecie i jestem mega zadowolony. Chociaż nie wiem po co mi info o przypływach, wolałbym raczej chronograf.
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-25 17:45:28, przez: Bo

img

Zegarek jak za tą cenę rewelacyjny, kupiłam już drugą sztukę. Pięknie wykonany, funkcjonalny i to szafirowe szkiełko, super polecam.
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-24 21:48:45, przez: Aneta

img

Zapięcie oryginalne, dołączone teleskopy, można zamontować w domu
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-24 08:09:08, przez: Wojciech

img

Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-22 09:40:14, przez: Tomasz Grzybowski

img

Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-20 22:33:43, przez: Nenad Djordjević

img

Zegarek jak wszystkie wyroby Casio z pewnością spełni oczekiwania. Dostawa bez problemów w idealnym stanie. Polecam ! ! !
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-20 20:31:38, przez: Janusz Płociennik

img

Produkt oryginalny i bardzo wysokiej jakości .
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-20 16:40:51, przez: Krzysztof Gołębiewski

img

zegarek wygląda bardzo efektywnie,polecam:)
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-20 11:34:54, przez: Łukasz

img

Błyskawiczna realizacja, zegarek idealny, bez żadnej skazy. W pełni spełnia oczekiwania.
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-20 07:07:29, przez: ANNA POZNAŃ

img

Sklep PIERWSZA KLASA,fachowa pomoc przed zakupem,ekspresowa wysylka i terminowa dostawa.Same Plusy.!!!!! POLECAM!!!!!
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-17 21:51:54, przez: Sławomir Hojan

img

Prosty elegancki lekki niezawodny
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-16 16:56:27, przez: Jacek

img

szybka realizacja i towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-16 15:39:47, przez: Marek Stefanina

img

Zegarek-Klasyk! Elegancki i prosty.
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-16 13:16:38, przez: Anna

img

błyskawiczna wysyłka
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-16 10:47:28, przez: Hubert F.

img

szybko, sprawnie, bez problemu.
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-16 09:58:52, przez: Krzysztof Górski

img

Zegarek , pierwsza klasa , zakup bardzo udany :) polecam
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-16 09:58:25, przez: Marcin Jarembski

img

Moje pierwsze zamówienie, wrażenia i opinia bardzo pozytywna, ze względu na zgodność towaru, czas wysyłki, informacje na temat statusu zamówienia no i najniższa cena. Towar solidnie zapakowany z kompletem dokumentów. Wkrótce złoże u nich kolejne zamówienie, tym razem na 2 zegarki. Zachęcam niezdecydowanych
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-16 09:10:47, przez: Krzysztof Łukaszewicz

img

Sklep i dostawa na piątkę .
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-16 09:04:27, przez: Mariusz Leszczynski

img

Super zegarek, super obsługa w sklepie maxtime.pl. Jestem bardzo zadodowlona z zakupu
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-16 08:48:20, przez: Sylwia

img

Mam go 7 dni więc co do jakości trudno się wypowiadać. Poprzedniego g-schocka miałem 5 lat, które przeżył całkowicie bezobsługowo i bezurazowo, co powoduje,że wobec tego mam takie same oczekiwania. Wygląda jak na zdj., bajery (waveceptor,toughsolar) ma i działają ,obsługa prosta (oczywiście początkowo z instrukcjąw ręce),cena doskonała .Polecam
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-15 23:39:13, przez: Mariusz Strąk

img

Fajny.
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-15 10:34:27, przez: JAN SUCHODOLSKI

img

Zegarek bardzo mi się podoba, na chwilę obecną działa bez zarzutów, jedyny mankament to dość delikatny pasek. Więcej będę mógł powiedzieć po kilku miesiącach użytkowania. Z czystym sumieniem mogę polecić sklep za profesjonalne podejście do klienta, miłą obsługę i szybką realizację, tu należy się 5 gwiazdek :)
Ocena: 4/5
Dodano: 2015-07-14 09:33:37, przez: Kamilo

img

Pasek wysokiej jakości, szybka wysyłka. Dziękuję !
Ocena: 5/5
Dodano: 2015-07-14 09:14:14, przez: Jaromir Turlej

img

Wszystko w najlepszym porządku. Stosunek cena/jakość wg mnie bardzo dobry.
Ocena: 4/5
Dodano: 2015-07-13 23:52:54, przez: Kamil Kuźmiński

<<   <   1 234   >   >>